Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Seria filmelor pentru întreaga familie de la Cinema Elvire Popesco continuă și în vacanță !
  • Seria filmelor pentru întreaga familie de la Cinema Elvire Popesco continuă și în vacanță !

Ce program v-ați făcut în această vacanță? Cinema Elvire Popesco vă la film în acest weekend, indiferent de vârstă!

Vineri 13 iulie

15:00 – Kirikou et la  sorcière (+6)
Kirikou e un băieţel dintr-un sat din Africa, asupra căruia Karaba vrăjitoarea a aruncat un cumplit blestem: izvorul a secat, iar oamenii dispar în mod misterios. Kirikou vrea să elibereze satul de vrăjitoare şi să-i descopere secretul. Proiecție în limba franceză cu subtitrare în limba română.


Sâmbătă – 14 iulie

12:00 – Peter (+5)
Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

Proiecție dublată.


Duminică 15 iulie

12:00 – Incredibila poveste a perei (+6)

În Orașul Însorit totul este minunat, până când, într-o zi primarul JB dispare. Elefantul Sebastian și prietenul săul cel mai bun, motanul Mitcho pleacă imediat în căutarea lui JB. Au parte de o aventură periculoasă cu piraţi, un dragon de mare şi nişte fantome curioase, dar nimic nu îi împiedică să-l găsească pe JB.

Proiecție dublată.


14:00 – Operațiunea Ham-Ham (+5)
Într-o lume în care oamenii și câinii inteligenți coexistă, un câine polițist  rottweiler, Max, trebuie să lucreze sub acoperire deghizat ca un câine de expoziție, într-un show de prestigiu, împreună cu partenerul său uman Frank, pentru a preveni un dezastru. Cei doi vor investiga răpirea unui pui panda de către o rețea secretă de comercianți ilegali de animale.

Proiecție dublată.

Biletele se pot achiziţiona de la casieria Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), de la sediul Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.ro


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus