Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Primul film pentru copii realizat în România după ’89, la Cinema Elvire Popesco
  • Primul film pentru copii realizat în România după ’89, la Cinema Elvire Popesco

Ce program v-ați făcut pentru acest weekend? Cinema Elvire Popesco vă recomandă să vizionați “Străjerii”, primul film pentru copii realizat în România după ’89, dar și alte producții care vor fi pe placul întregii familii!

Le Tableau (+7) este o poveste minunată despre trei personaje diferite care trăiesc într-un tablou abandonat de pictorul său. Pentru a readuce armonia și a finaliza tabloul, cei trei pleacă în căutarea pictorului. Filmul va rula, vineri 29 iunie, ora 15:00, în versiunea originală, cu subtitrare în limba română.


Străjerii (+6) sunt 19 copii aflați într-o tabără la munte, la cort. Atunci când unul dintre copii, Radu, se pierde în pădure, toți ceilalți din grup se îngrijorează și fac tot soiul de scenarii fantastice.

Proiecția va rula sâmbătă 30 iunie, ora 11:00 și duminică 01 iulie, de la ora 12:00.


România neîmblânzită (+7) este documentarul de poveste care ne aduce mai aproape de frumusețea și sălbăticia naturală a țării. Filmul poate fi urmărit duminică 01 iulie, începând cu ora 10:00.


Biletele se pot cumpăra de la casieria cinematografului, online de pe www.elvirepopesco.ro, precum și din locațiile partenere: librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45) sau sediul Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21).


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus