Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • LUMEA LUI MOMO – Atelier de inspiratie pentru mamici
  • LUMEA LUI MOMO – Atelier de inspiratie pentru mamici

Serile reci de iarna ne imbie la ceai cald, povesti frumoase si intalniri cu prietenii. Asa ca, dragi mamici, imbracati-va sufletul cu tot ce aveti mai bun si poftiti la mare-sezatoare-mare chiar la MOMO in casuta, pe 11 decembrie, de la ora 18.00.

Decoratiuni din fetru si alte textile, lucrate cu suflet si culoare

JOI 11 DECEMBRIE, ora 18.00

Atelier de inspiratie pentru mamici

Decoratiuni din fetru si alte textile, decorate cu suflet si culoare

pentru bradul sau coronita de Craciun

cu Oana , Mira si Karina

Intocmai cum odinioara femeile se adunau la cate o gazda pentru a toarce sau a coase, asa si cei de la LUMEA LUI MOMO strange joi pe inserat, alaturi de Oana, Mira si Karina si veti crea lucruri pentru voi, casa si copii. Pentru ca sarbatoarea Craciunului este sarbatoarea familiei cand toti se reunesc in jurul bradului, isi fac daruri si petrec clipe minunate impreuna. Este sarbatoarea iubirii si generozitatii, valori care aduc sens si lumina in viata noastra si a copiilor nostri. De aceea, se cuvine sa o intampinam cu pace si cu bucurie. 

Si cum nu se poate lucru fara voie buna, veti avea ceai parfumat, placinte (de fiecare data o alta placinta pregatita de gazda) si nenumarate povesti pe teme alese.

Iar daca nu aveti cu cine sa va lasati copiii in tot acest timp, aduceti-i si pe ei. Karina abia asteapta sa se joace cu micutii vostri in fel si chip. Vor construi cu jucariile creative si ecologice de la Oakadu, vor picta, modela, bricola sau asculta povesti. Atata doar sa luati seama, copilasii sa aiba macar vrei 2 ani si ceva, ca sa se poata juca in voie fara mami. Serile se vor incheia tihnit facand uitate grijile si lasand in urma amintiri dragi si noi prietenii pentru mamici si copii deopotriva. 

 

Durata atelier: 2 ore, in intervalul 18.00 - 20.00. 

Locuri disponibile: maxim 10. 

Cost atelier: 60 lei/mamica (gratuitate pentru copilul care o insoteste si se joaca alaturi de ea). 

Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati o alta mama sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. Va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113

Intalnirile au loc la sediul Lumea lui MOMO, din strada Grigore Cobalcescu nr. 51 sector sector 1, cod interfon 4321#

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus