Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Joc de ghemotoc – activitati pentru bebelusi
  • Joc de ghemotoc – activitati pentru bebelusi

Joc de ghemotoc – activitati pentru bebelusi

Nimic nu poate fi mai frumos decat zambetul unui bebelus care abia invata sa descopere lumea, decat rasul vesel cu doi dintisori itindu-se timid si decat primele miscari de dans schitate de bebelusi pe ritmul muzicii, cand ei abia invata sa isi tina echilibrul...

Acesta este momentul in care fiecare copil incepe sa simta nevoia de miscare, de joaca, de ras, de dragoste si de atentie, mai mult decat oricand! Acesta este momentul cand e timpul sa socializam cu ei si sa ii facem sa socializeze cu alti bebelusi in felul lor, pe limba lor, atat de speciala si de dragalasa. Pentru parintii care vor sa isi vada micutii razand cu pofta si care vor sa invete sa le ofere celor mici momente speciale prin joaca si miscare pe muzica este deschisa invitatia la pogramul Joc de Ghemotoc, dedicat bebelusilor cu varste intre 6 si 12 luni. Cele trei module ale atelierului poarta numele „De-a dura”, „Zburda panglica” iar cel de-al treilea „Ssst, pssst, pic, poc!”.

Intalnirile au loc in zilele de 16 ianuarie, 23 ianuarie si 30 ianuarie, intre orele11.00 si 11.45, iar pretul este de 80 lei („ghemotoc mic + ghemotoc mare”) pentru toate cele trei module ale atelierului, iar pentru insotitori („fani de ghemotoc”) este de 72 de lei per program.

Pentru cei interesati inscrierile se pot face la adresa de mail euparinteghemotoc@gmail.com sau la numerele de telefon 0744831508 sau 0721254119. Adresa este Crayon Club: Intrarea Mieilor nr.17-21, sector 2, Bucuresti.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus