Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Invitatie la atelierele de joaca Zurli
  • Invitatie la atelierele de joaca Zurli
  • Invitatie la atelierele de joaca Zurli
  • Invitatie la atelierele de joaca Zurli

Invitatie la atelierele de joaca Zurli

Februarie e luna jocului si a bucuriei la Zurli! Atelierele de joaca in care nazdravanii prichindei isi intalnesc personajele preferate, canta, danseaza si au parte de multe jocuri si activitati amuzante ii asteapta pe toti copii cu varste intre 2 si 7 ani.

Dupa un prim atelier in care joaca de-a Sportacus si Stefania, mult iubitii eroi din Oraselul Lenes, i-a cucerit pe deplin pe cei mici si le-a dat chef de distractie si voie buna, in ciuda gerului de afara, Zurli lanseaza o noua invitatie la atelierele de joaca.

De data acesta duminica, 9 februarie, distractia continua cu joaca de-a Minnie si Mickey, simpaticii soricei iubiti de toti copiii, de la mic la mare. Nu vor lipsi cantecele si dansurile, iar animatorii trupei Zurli le vor face celor mici o multime de surprize, costumati in Mickey si Minnie, ii vor invata coregrafii si dansuri noi, si le vor aduce zambete pe chip si bucurie in suflete. Baloane, fundite, urechiuse de soricei, papioane, instrumente muzicale sau tablouri – toate vor face parte din arsenalul de petrecere pe care copiii il vor gasi duminica la Zurli si cu care distractia va fi la cote maxime!

Surpriza zilei va veni de la draguta soricica Minnie, cea care va oferi fiecarui copil sansa de a picta cate un tablou pe care il va lua acasa. Ajutati de parinti sau nu, in functie de nevoi, de talent si creativitate, copiii se vor stradui sa creeze cele mai frumoase imagini.

Atelierul dureaza o ora. Costul pentru fiecare participant este de 50 de lei, iar al doilea copil va primi o reducere de 50%. Intrarea parintilor este libera. Atelierul va avea loc de la ora 10.30 si apoi de la ora 12.00, la Puzzle Café, una dintr ecele doua locatii cu care trupa Zurli si-a obisnuit prietenii. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus