Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Grand Summer School – ce mai FUN scoala de vara
  • Grand Summer School – ce mai FUN scoala de vara

Grand Cinema & More si Grand Combo organizeaza Grand Summer School in perioada 27 iulie - 28 august, un program inedit de studiu pe perioada vacantei. Programul este menit sa ofere copiilor cursuri si activitati care nu se regasesc de obicei in curriculumul scolar, cum sunt atelierele de moda, canto, teatru sau film.

Tema cursurilor Grand Summer School este Libertatea, concept pe care cei mici va trebui sa il interpreteze si sa il ilustreze in maniera proprie, avand ca modalitate de exprimare una dintre cele patru forme de arta. Copiii vor avea la dispozitie cele mai noi instrumente educationale: cel mai bun echipament audio-video si o zona de joaca generoasa.

Fiecare dintre cele patru ateliere se desfasoara pe o perioada de cinci zile, de luni pana vineri, si se adreseaza copiilor intre 7 si 12 ani, care doresc sa profite de vacanta de vara intr-un mod distractiv si util in acelasi timp. Astfel, printre lucrurile inedite pe care le vor invata se numara cum sa creeze propriul film, cum sa realizeze costumele potrivite pentru o piesa de teatru sau sa intoneze acorduri complicate.

Indiferent de cursul ales, copiii vor lucra in echipe, misiunea lor fiind de a crea cel mai spectaculos show pentru parinti, bunici sau prieteni, prin combinarea tuturor celor patru tematici. Echipele trebuie sa lucreze impreuna pentru reprezentatia finala.

Numarul maxim de copii participanti la fiecare curs este de 10. Ei se vor imparti in grupe egale pentru a colabora cu copiii din celelalte ateliere. In acest fel, va fi stimulata interactiunea dintre ce mici si se vor realiza o distributie si o insusire clara a sarcinilor.

Taxa de inscriere este de 300 de lei, cost ce acopera toate cheltuielile, inclusiv masa de pranz.

Atelierele se vor desfasura intre orele 10.00-16.00, in incinta Grand Cinema & More si a Grand Combo, din cadrul centrului comercial Baneasa Shopping City. Programul complet poate fi consultat pe pagina de Facebook a Grand Entertainment (www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex), precum si pe https://grandentertainment.ro/en).

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus