Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Gigantii Oceanelor la Muzeul Antipa
  • Gigantii Oceanelor la Muzeul Antipa

Gigantii Oceanelor la Muzeul Antipa

De-a lungul timpului, datorita povestilor auzite de la marinari ori din basme si credinte, gandirea oamenilor fata de animalele existente in adancurile oceanelor (fie acestea reale sau fictive), a fost modelata incontinuu; aceste animale fiind percepute ca fiind adevarati monstrii, in principal datorita aparentelor fizice.

Diavoli de mare, pesti fierastrau, spada si ciocan, pesti anvergura gurii de 1,5 metri, serpi acvatici uriasi de 10 metri si rechini de 15 metri lungime, balene uriase ori cu cocoasa si asa mai departe; toti acesti giganti ai oceanelor isi au povestea proprie, ce merita auzita!

In cadrul conferintei „Gigantii Oceanelor”, vei avea ocazia sa intri in lumea lor, in adancurile oceanelor, pentru a cunoaste mai bine toate aceste animale, aparent terifiante; si sa afli povestea lor adevarata, din punct de vedere morfologic, anatomic, biologic si ecologic; dupa care, ii poti analiza „pe viu”, in expunerea permanenta a Muzeului „Antipa”.

Conferinta se va desfasura in Sala Multimedia a Muzeului. Accesul publicului in sala se face in intervalul 10.45 – 11.00, pe baza biletului de vizitare a Muzeului.
Proiect realizat de catre Muzeul „Antipa” si revista educationala Terra Magazin ce isi propune sa prezinte elevilor si publicului larg cele mai importante 10 piese din expunerea permanenta a Muzeului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus