Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Copacul Magic, atelier de creativitate la Teatrul Ion Creanga
  • Copacul Magic, atelier de creativitate la Teatrul Ion Creanga

Teatrul Ion Creanga organizeaza miercuri, 2 aprilie, ora 18.00, atelierul de creativitate „Copacul Magic”, la Sala Ludoteca „Apolodor din Labrador”, din cadrul Bibliotecii Nationale a Romaniei (Blvd. Unirii nr. 22). Adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani, evenimentul isi propune sa dezvolte imaginatia copiilor si unele abilitati practice, folosind o poveste cu un mesaj simplu: timpul petrecut alaturi de cei dragi este nepretuit.

Cei doi coordonatori, actorii Marina Secasiu si Voicu Hetel, ii vor ajuta pe copii sa afle lucruri interesante despre nuca de cocos, folosind mijloace si tehnici specifice teatrului de umbre, iar parintii lor vor avea sansa de a redescoperi jocul, construind, alaturi de ei, un copacel magic.
Inscrierile au loc pana joi, 27 martie, ora 12:00, la adresa de e-mail: contact@teatrulioncreanga.ro. Va rugam sa mentionati varsta copiilor, numarul de participanti (copii si adulti) si un numar de telefon la care puteti fi contactati. Toti cei inscrisi vor primi un mesaj de confirmare.
Numar maxim de participanti: 40 persoane (20 de copii si 20 de parinti)
Pretul biletelor: 17 lei – copil, 17 lei – adult

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus