Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Ateliere pentru copii la Promenada Mall
  • Ateliere pentru copii la Promenada Mall
  • Ateliere pentru copii la Promenada Mall
  • Ateliere pentru copii la Promenada Mall

Ateliere pentru copii la Promenada Mall

Luna februarie vine cu o multime de provocari noi pentru copii, dar si pentru parinti care trebuie sa isi alcatuiasca agenda de asa natura incat sa faca loc tuturor programelor exceptionale special destinate copiilor, care cu siguranta nu sunt putine.

Cel mai recent deschis mall din Capitala, Promenada, va lansa luni, 3 februarie, o serie de ateliere dedicate celor mici, in parteneriat cu Fundatia Calea Victoriei. La ateliere poate participa orice copil si ceea ce este mai important este ca intrarea este libera. Atelierele de arte plastice si de cultura generala vor fi o alternativa minunata pentru gerul de afara, mai ales ca cei mici sunt de luni in vacanta.

Programul va lua start luni, 3 februarie, cu Atelierul de pictura in acuarela (destinat copiilor de peste 6 ani), care va incepe la ora 11.00, iar dupa amiaza, de la ora 17.00, tot copiii cu varsta minima de 6 ani vor putea participa la Atelierul de bune maniere prin teatru.

Marti, 4 februarie, tot de la ora 11.00, copiii intre 4 si 6 ani sunt asteptati la Atelierul Primii pasi in actorie, iar de la 17.00 Atelierul de stil vestimentar deschide copiilor cu varste intre 8 si 12 ani tainele modei.

Ziua de miercuri este o zi dedicata artei, in primul rand, cu doua ateliere speciale: Atelierul de colaj si creativitate destinat copiilor de minim 6 ani (ora 11.00) si Atelierul primii pasi in arta pentru copii de 4-6 ani (ora 17.00). Programul de arte continua si joi, 6 februarie, de la ora 11.00, cu Atelierul de pictura pe panza dar si cu Povesti de iarna, pentru copii de peste 6 ani.

Dupa amiaza, de la ora 17.00 este randul Atelierului de teatru sa ii bucure pe cei mici cu un spectacol inedit “Drumul cenusaresei”. Ultima zi de ateliere - vineri, 7 februarie, este dedicata copiilor de peste 6 ani, care vor putea participa de la ora 11.00 la Atelierul de Magie si de la ora 17.00 la Atelierul de inventat povesti si scriere creativa.

Pentru ca locurile la ateliere sunt limitate, parintii care vor sa isi aduca prichindeii la ateliere sunt rugati sa se inscrie la adresa de mail contact@victoriei.ro, cu numele, varsta copilului si atelierul de care sunt interesati.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus