Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Atelier de slime la Street Delivery
  • Atelier de slime la Street Delivery

Atelierul de Slime "Atingerea" este un eveniment organizat de Asociația Unu și Unu, în cadrul evenimentului Street Delivery pentru a strânge fonduri pentru echipa #UnuSiUnu (echipa copiilor și voluntarilor Asociației Unu și Unu) de la Swimathon.

Tema de anul acesta la Street Delivery este Smart Cities, iar noi am conturat proiectul plecând de la ideea Smart Cities - Smart Hospitals. În spitalele "smart" bebelușii prematuri sunt îngrijiți și de cadre medicale, dar și de părinți. Acesta este unul dintre proiectele de pionierat ale Asociației Unu și Unu, proiectul Pui de Om în Terapie. Ne dorim cât mai mulți părinți în terapie pentru că atingerea părinților este vindecătoare, iar prezența acestora lângă bebeluși este necesară, fiind dovedit științific că prematurii lângă care au fost prezenți și părinții lor au avut o dezvoltare neurologică mai bună, au fost externați mai repede, iar conexiunea dintre mamă și copil s-a realizat mai rapid. 

Dacă aveți între 3 și 99 de ani, veniți la Street Delivery la Atelierul de Slime "Atingerea" și puteți găsi variante de Slime pentru orice buzunar: 25 lei (basic), 40 lei (cu sclipici), 50 lei (fluffy slime cu sclipici) & more.

Donațiile vor merge către proiectul "Pui de om în terapie" pentru achiziționarea materialelor necesare dotării maternităților pentru îngrijirea centrată pe neurodezvoltarea bebelușilor îndelung spitalizați la naștere. 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus