Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Atelier de Magie la Fundatia Calea Victoriei
  • Atelier de Magie la Fundatia Calea Victoriei
  • Atelier de Magie la Fundatia Calea Victoriei

Atelier de Magie la Fundatia Calea Victoriei

Copiii cu varste intre 7 si 12 ani vor avea parte in luna februarie de o experienta speciala, intr-un Atelier de Magie. Orice copil a visat macar o data in viata sa poata scoata un iepuras din palarie, sa poata face un lucru sa dispara si apoi sa il gaseasca miraculos, sa ofere momente de distractie publicului si sa fie urmarit cu sufletul la gura.

Fundatia Calea Victoriei le ofera acum sansa de a patrunde in misterele lumii magiei si de a fi condusi prin ungherele necunoscute ale acesteia, alaturi de actorul Marius Dragus. Atelierul de Magie incepe din 1 martie si va avea cinci intalniri, in care cei mici vor avea suficient timp sa invete cateva trucuri de magie renumite in randul celor care urmaresc astfel de show-uri, dar si sa vada show-uri ale unor magicieni renumiti precum David Cooperfield. La finalul atelierului, fiecare copil va deveni “Ucenic de Magician”, insa il vor primi daca dovedesc ca il merita in cadrul unui spectacol de magie sustinut chiar de ei.

Ucenicii de Magicieni vor putea – la final de curs – sa isi uimeasca prietenii si familia – cu numere de aparitii si disparitii, numere de magie cu monezi, numere de magie cu carti de joc, numere de magie cu panglici sau cu batiste.

Cele cinci intalniri din cadrul atelierului au loc in fiecare sambata incepand din data de 1 martie, la ora 13.00, la sediul Fundatiei Calea Victoriei, din Strada Popa Soare, nr. 40, et. 1. Pretul pentru participarea la atelier este de 250 de ron.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus