Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • ‘Akids- Târg pentru copii la Casa Universitarilor din București
  • ‘Akids- Târg pentru copii la Casa Universitarilor din București

Pentru că se apropie 1 iunie, cei de la Alistmagazine s-au gândit și la cei mici și au pus la cale un Târg cum nu s-a mai văzut! Pe 26 mai, de la ora 10.00, sunteți așteptați cu mic cu mare la ‘Akids!

Când?

Pe 26 mai, de la ora 10.00 – Intrarea este liberă.

Unde?

Casa Universitarilor- Strada Dionisie Lupu 46.

Iată mai jos și lista expozanților care vă așteaptă la Târgul ‘Akids!

Jucării Altfel, Ninina, 3fnky kids, Onili, Metropolitan Jewelery, Little Bandit, Jucăria Veselă, Meg Wi Baby, David and Thea, The Black Sheep, Kinga Varga, Natural Age, Miss H, Bebe Organic, Cajuki, Mokofun, Eematico, Povești cusute, Book Tree, Ameve, Corinne Chocolat, Blue Lily, Pooky, Fici+Mimi, Lisa & Co, Theodor și lumea, Colorazon, Eco extract, Decoriciu, Bubuland, Nui Organics, Dulcețuri Naturale Veronica, Biscuit Club, Cozy Things, TIAA Kids, Lulu &Pippa, Mon Caramel, BebeNani, Tantino Toys, Livada cu jucării, BuzduBijoux și Modern Crafts.

Pe terasă, vă așteaptă cu gustări delicioase: Mamapan, Tartelicious, Fagurele cu miere și Scallo-P, iar de spațiile de joacă sunt responsabili: Jucării Altfel și Boribon. Butoiul cu înghețată, Creperie hy, Coffee-Bike România și Voglia di Pasta completează lista noastră.

Surprizele nu se opresc aici. Moara de Hârtie le pregătește celor mici un atelier demonstrativ de hârtie manuală, iar Atelierul Cunoașterii  vine cu un atelier de slime. Va exista și un colț de lectură pentru copii pregătit de Poveștile Cristinei. În plus, PlaYouth va organiza 4 ateliere gratuite: Chimie Distractivă, Modelino, Origami și Teatru de improvizație. Iar cei de la TRANSFORMO vor avea un spațiu de joacă cu lego și mașinuțe din lemn colorate, unde toți copiii se vor putea juca.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus