Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Elevii de clasa a V-a vor avea manual la Educaţie fizică. Decizia criticată de părinți

0
Elevii de clasa a V-a vor avea manual la Educaţie fizică. Decizia criticată de părinți
Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a anunțat pe contul său pe Facebook că elevii de clasa a V-a vor avea manual şi la Educaţie fizică, fiind deja aprobate manuale pentru această disciplină. În comentariile aferente postării respective, părinţii critică decizia, spunându-i ministrului că nu sunt săli de sport, că programa şcolară este oricum prea încărcată, iar ghiozdanele sunt prea grele.

”Da, elevii din clasa a 5-a vor avea manual şi la disciplina educaţie fizică”, a scris Pop pe pagina sa de Facebook.
El precizează că în 7 august va fi finalizată licitaţia pentru manualele la care s-au depus contestaţii. ”Trist este faptul că editurile nu au depus oferte pentru toate disciplinele. Caut soluţii şi pentru aceste situaţii”, adaugă ministrul Educaţiei.


Iată ce comentarii a generat postarea ministrului în rândul părinților:


”Copiii au nevoie de mişcare! Învaţă destul la 10-12 materii (lb . română , istorie, geografie,etc) În majoritatea ţărilor, elevii au câte 5-6 ore de ed. fizică (de aici şi performanţele sportive la jocurile olimpicie,campionate europene şi mondiale,etc) ! Faceţi terenuri şi săli de sport ! Introduceţi mai multe ore de educaţie fizică ! Mens sana in corpore sano !”


”Poate vă gândiţi un pic şi la copiii care trebuie să care ghiozdanele în spate şi ai căror părinţi nu au maşini să fie duşi la şcoală”


”Lăsaţi manualele la sport, oricum ghiozdanele sunt grele. Fiecare ministru are ceva cu manualele. În loc să mai tăiaţi din programa şi aşa încărcată voi tot aglomeraţi. Am făcut sport de performanţă fără manual. Cheltuiţi bani publici cumpătat, suntem prea sărăci să-i aruncăm pe fereastră”


”Sunt şcoli cu toalete în curte iar voi cheltuiţi banii pe manuale de sport....super inteligent ministru!!!!”


”Aştept cu nerăbdare manualul de dirigenţie!”


”Şi mişcare când mai fac ?!”


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus