Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Zanele din “Winx Club” se intorc intr-un nou sezon pe Nickelodeon

0
Zanele din “Winx Club”  se intorc intr-un nou sezon pe Nickelodeon
Diminetile de duminica ale lunii august vor fi pline de magie! Zanele Winx sunt pregatite de noi si noi aventuri si desigur, de orele la colegiul Alfea. Raul va veni sub forma magicianului Lord Darkar, Valtor si a trioului Trix, iar zanele vor fi ajutate de Specialistii, un grup de adolescenti curajosi si visatori.

Sezonul sase le are pe toate: zane, forte malefice, incurcaturi venind din cele mai neasteptate locuri si un singur scop: salvarea lumii Magix si infrangerea raului! Noile episoade din “Winx Club”  vor fi difuzate pe Nickelodeon in fiecare duminica la ora 9.20.

“Winx Club” este povestea tinerei Bloom ce este invitata de prietena ei, Stella, la colegiul de magie Alfea. Acolo descopera o lume neasteptata si afla ceva uimitor: ea insasi poseda o putere grozava, cea a Dragonului de Foc, putere capabila sa o transforme  in cea mai curajoasa zana. Increzatoare in fortele lor, Stella si Bloom, dar si prietenele lor Flora, Musa, Tecna si Aisha, vor lupta pentru a salva scoala impotriva fortelor rele ce ameninta linistea.

Departe de a fi o poveste clasica despre creaturi cu puteri magice, fiecare episod din Winx Club ofera celor mici lectii despre curaj, prietenie, incredere si colaborare, toate puse in serviciul binelui, dar si lectii despre importanta studiului. Intodeauna la moda si gata sa raspunda chiar si celor mai grele teste oferite de profesorii colegiului Alfea,  fiecare dintre cele sase zane este caracterizata de o trasatura pozitiva ce o salveaza in situatiile critice: Bloom este curajoasa, Stellei ii este atribuita spontaneitatea, Florei pasiunea pentru natura, Musa este cea prietenoasa, Tecna este zana tehnologiei, Aisha este inventiva si creativa. Prietenos desenate de italianul Iginio Straffi, chiar si personajele negative pot fi uneori simpatice, aiurite si cu capul in nori.

Galerie Foto

  • Zanele din “Winx Club”  se intorc intr-un nou sezon pe Nickelodeon
  • Zanele din “Winx Club”  se intorc intr-un nou sezon pe Nickelodeon

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus