Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

UIMITOAREA LUME A LUI GUMBALL se intoarce cu noi episoade!

0
UIMITOAREA LUME A LUI GUMBALL se intoarce cu noi episoade!
Cartoon Network anunta inceperea productiei sezoanelor patru si cinci din seria animata "Uimitoarea lume a lui Gumball", cea mai de succes comedie a canalului. Produsa in Marea Britanie si avand in centru familia, comedia ruleaza in 126 de tari si a devenit un succes la nivel mondial inca din 2010, anul in care a fost lansata.

Cartoon Network a comandat 40 de episoade a cate 22 de minute fiecare, pentru sezoanele patru si cinci ale show-ului, care, pana in prezent, a obtinut 24 de premii internationale, inclusiv cinci premii BAFTA. Productia va incepe luna aceasta la studiourile Cartoon Network EMEA din Londra, iar noile episoade vor fi difuzate incepand cu 2015.

Serialul “Uimitoarea lume a lui Gumball” combina ingenios actiunea live cu animatii 2D si 3D si ilustreaza aventurile unei pisici albastre – Gumball – si a deosebitei sale familii Watterson. Seria este creata de catre Ben Bocquelet, producator executiv este Sarah Fell, iar regizor este Mic Graves.

“Uimitoarea lume a lui Gumball” urmareste aventurile familiei Watterson. Gumball, alaturi de familia si de prietenul sau Darwin, un pestisor de aur, cutreiera si exploreaza neobisnuitul oras Elmore. 

Galerie Foto

  • UIMITOAREA LUME A LUI GUMBALL se intoarce cu noi episoade!
  • UIMITOAREA LUME A LUI GUMBALL se intoarce cu noi episoade!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus