Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Recomandările lunii august la Disney Channel și Disney Junior

0
Recomandările lunii august la Disney Channel și Disney Junior
Luna august aduce la Disney Channel filme de cinema (Ralph-Strică Tot) şi animaţii clasice (101 Dalmaţieni), precum şi episoade noi din cele mai îndrăgite seriale ale micilor telespectatori (Omul Păianjen şi Povestirile Răţoiului). De asemenea, în fiecare zi din luna asistăm la Competiţia Eroilor Disney (Casa lui Raven, K.C. Sub Acoperire, O Poveste Încâlcită: Serialul și Miraculos: Buburuza și Motan Noir), iar din 20 august de la 16:30 încep episoade duble din Miraculos: Buburuza şi Motan Noir. Weekendurile sunt şi mai vesele la Disney Junior în luna august cu noi episoade din Garda Felină, Sofia Întâi şi Trulli Tales: Aventuri din Țara Gurmi.

DISNEY CHANNEL 


COMPETIȚIA EROII VACANȚEI

După ce am aflat cine sunt eroii Disney Channel din serialele Casa lui Raven, K.C. Sub Acoperire, O Poveste Încâlcită: Serialul și Miraculos: Buburuza și Motan Noir, în luna august îi vom vedea concurând unul împotriva celuilalt. Să vedem cine va câștiga! În fiecare zi de la ora 12:00


SERIALUL POVESTIRILE RĂȚOIULUI: EPISOADE ÎN PREMIERA 

După ce o reuniune de familie îi aduce laolaltă pe Scrooge, pe nepotul său Donald Duck și strănepoții lui, Hewey, Louie si Dewey și un trecut epic, acestia încep o viață mult mai incitantă decât și-au imaginat vreodată. Viața este ca un uragan în Macburg, o metropolă importantă și foarte agitată, unde locuiesc o mulțime de afaceriști competitivi și oportuniști, dar și ființe supranaturale – care vor să se răzbune pe Scrooge și pe apropiații săi.

Din 16 august, de luni până vineri la 08:05.


OMUL PĂIANJEN: EPISOADE ÎN PREMIERĂ

În această nouă abordare a poveștii Omului Păianjen, Peter Parker a fost acceptat la Liceul Horizon, o școală pentru copiii inteligenți pasionați de știință. În același timp, el învață responsabilitățile pe care le presupune rolul de super-erou în New York.

În fiecare sâmbătă, de la ora 14:00.


MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR: EPISOADE DUBLE

Marinette și Adrien sunt doi elevi de liceu care se pot transforma în super-eroii, Buburuza și Motan Noir. Misiunea lor este să salveze Parisul prin prinderea creaturilor rele, Akums, care pot transforma pe oricine într-un răufăcător. În sezonul 2, Adrian remarcă o nouă elevă, Kagami, lucru pe care Marinette îl observă imediat. Și Marinette îl întâlnește pe Luka, care isi da seama de sentimentele confuze din sufletul ei … Îl cunoaşte de asemenea pe Master Fu şi află de la el despre existenţa altor fiinţe la fel ca ea. Mulțumită lor, va avea ocazia să ajute diferiți super-eroi în misiunile lor deosebit de dificile. În cele din urmă, află că Hawk Moth are un plan diabolic la care lucrează de multă vreme și este hotărât să îl implementeze pentru a o învinge pe ea și pe Moran Noir. 

Urmează 3 săptămâni de episoade duble, începând din 20 august, în fiecare zi de la 16:30. 


FILMUL RALPH STRICĂ-TOT

Ralph s-a săturat să fie mereu în umbra lui Felix-Repară- Tot, "personajul pozitiv " și vedetă a unui joc video ce reușește întotdeauna să fie eroul zilei. După zeci de ani în care face același lucru și văzând de câtă glorie se bucură Felix, Ralph decide că nu mai vrea să joace rolul negativ.

Sâmbătă, 11 august la 17:30.


FILMUL 101 DALMAȚIENI 

Animatia originală urmărește povestea lui Pongo, un dalmațian nostim și plin de atitudine, soția lui, Perdita și cei 15 pui ai lor. Din păcate, vor atrage atenția maleficei Cruella De Vil, mare amatoare de haine din blană de dalmațian, care pune la cale un plan de a-i răpi pe cățeluși. 

Sâmbătă, 18 august la 17:30.


UN NOU SERIAL: VAMPIRINA

Vampirina este povestea amuzantă a unei fetițe vampir care se mută cu familia din Transylvania în Pennsylvania unde vor deschide un hotel de tip bed & breakfast pentru a găzdui vampiri și spiriduși. Pe măsură ce povestea se dezvăluie, Vampirina are parte de tot soiul de provocări în încercarea de a-și face noi prieteni în oras și la scoala unde învață. Astfel, ea descoperă o multime de lecții de viață și își dă seama că este mai simplu să fii precum ceilalți, dar este mult mai important să îmbrățișezi calitățile care ne fac unici.

Din 18 august, în fiecare sâmbătă și duminică de la 06:30 Disney Junior 


EPISOADE NOI DIN GARDA FELINA (SEZONUL 2)                       

Apărătorii Regatului Luminii se întorc cu noi episoade din sezonul 2! Fiți alături de Simba și clanul lui într-un sezon nou-nouț al Gărzii Feline, pentru a urmări o serie de episoade captivante despre cum ei continuă să protejeze pe toată lumea chiar și atunci când sunt în pericol! Serialul îl prezintă pe Kion și pe restul Gărzii Feline, Beshte, Fuli și Bunga care se luptă din nou cu hienele, rezolvă situații inedite ce apar în regatul animalelor și protejează Regatul Luminii.


În fiecare sâmbătă la ora 11:00.


EPISOADE NOI DIN SOFIA ÎNTÂI (SEZONUL 4)                        

Bucură-te de episoade în premieră din sezonul 4 al serialului Sofia Întâi la Disney Junior. O poţi urmări împreună cu prietenii săi în noi aventuri dincolo de zidurile tărâmului Misteria.

 În fiecare sâmbătă, la ora 09:30


NOI EPISOADE TRULLI TALES: AVENTURI DIN ȚARA GURMI

Aventurile a patru micuțe creaturi numite Gurmangi care participă la cursuri de gătit la o faimoasă scoală de magie și gătit din Gurmagia. Înainte să devină bucătaro-magicieni, trebuie să învețe să gătească și să își folosească puterile magice. Rețetele magice pot fi găsite într-o carte foarte specială care este în pericol să dispară pentru  totdeauna, împreuna cu rețetele sale puternice, din cauza Magicianului Copper.

Din 4 august, în fiecare sâmbătă și duminică la ora 13:30.


Galerie Foto

  • Recomandările lunii august la Disney Channel și Disney Junior
  • Recomandările lunii august la Disney Channel și Disney Junior
  • Recomandările lunii august la Disney Channel și Disney Junior
  • Recomandările lunii august la Disney Channel și Disney Junior
  • Recomandările lunii august la Disney Channel și Disney Junior
  • Recomandările lunii august la Disney Channel și Disney Junior
  • Recomandările lunii august la Disney Channel și Disney Junior

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus