Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

NOILE AVENTURI ALE DADACELOR, la Disney Channel

1
NOILE AVENTURI ALE DADACELOR, la Disney Channel
Cel de-al 100-lea film marca Disney Channel Original Movie, „Noile Aventuri Ale Dadacelor” ce le distribuie pe indragitele actrite si cantarete Sabrina Carpenter (din „Riley si restul lumii”) si Sofia Carson (din „Descendentii”), are premiera sambata, 17 septembrie (11:30) la Disney Channel.

Prezentand o poveste emotionanta care pune in lumina personalitatea, prietenia si independenta, aceasta comedie de aventura cu actiune live conceputa special pentru copii, adolescenti si familiile lor, aduce un omagiu clasicului film lansat in anii 1980 prin trimiteri bine cunoscute si scene emblematice.

Actiunea din "Noile Aventuri Ale Dadacelor " incepe cand Jenny Parker (Sabrina Carpenter) si Lola Perez (Sofia Carson), doua adolescente cu personalitati evident diferite, participa la un interviu pentru un internship de fotografie mult ravnit si isi schimba din greseala telefoanele. Cand familia Anderson apeleaza numarul lui Jenny in cautarea unei dadace in ultimul minut, indrazneata Lola, avand nevoie de ceva bani in plus, raspunde si se auto-propune. Intre timp, Jenny, o persoana de incredere, este deja programata sa fie dadaca pentru familia Cooper in acea seara. Din nefericire, prima incercare a Lolei ca dadaca ia o intorsatura neprevazuta cand unul dintre copiii Anderson pleaca pe furis pentru a merge la un concert. Jenny, determinata sa-si protejeze reputatia, si Lola care-i are si pe ceilalti copii in spate, pleaca impreuna pentru a avea parte de aventura vietii lor intr-o noapte magica in orasul cel mare. 

Filmul marca Disney Channel Original Movie ii mai are ca protagonisti pe Nikki Hahn, in rolul introvertitei Emily Cooper, Mallory James Mahoney in rolul tinerei fashioniste Katy Cooper, Max Gecowets in rolul rebelului Trey Anderson, Jet Jurgensmeyer in rolul micului geniu bucatar Bobby Anderson, Madison Horcher in rolul pasionatei de derby-uri pe role Alison "AJ" Anderson si pe Kevin Quinn (din "Tabara cu Peripetii" de la Disney Channel) in rolul lui Zac Chase, cel pentru care Jenny are o pasiune.

"Noile Aventuri Ale Dadacelor " este regizat de John Schultz ("Judy Moody and the Not Bummer Summer," "Like Mike") si creat de Tiffany Paulsen ("Nancy Drew"). Filmul are ca producator executiv pe Michelle Manning ("Teen Beach 2," "The Breakfast Club"), iar Chuck Minsky este directorul de imagine ("The Princess Diaries 2: Royal Engagement," "Mother's Day").

Galerie Foto

  • NOILE AVENTURI ALE DADACELOR, la Disney Channel
  • NOILE AVENTURI ALE DADACELOR, la Disney Channel
  • NOILE AVENTURI ALE DADACELOR, la Disney Channel

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus