Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Jessie, al treilea sezon la Disney Channel

0
Jessie, al treilea sezon la Disney Channel
Jessie, al treilea sezon la Disney Channel

Jessie si copiii familiei Ross se intorc in cel de-al treilea sezon “Jessie”, cel mai popular serial de comedie pentru copii si familiile lor duminica, 23 februarie, la 10.30.

Primul episod din noul sezon este infricosator si se numeste “Vanatori de Fantome”. Jessie si copiii nu sunt invitati la petrecerea de Halloween din cladire asa ca decid sa organizeze propria petrecere. Ei insa elibereaza fantome si demoni reali si ajung vanatori de fantome.

Jessie este dadaca familiei Ross, formata din Emma, in varsta de 14 ani (copilul biologic al familiei) si copiii adoptati ai familiei: indianul Ravi de 11 ani, Luke de 12 ani si Zuri de 8 ani. Ajunsa in agitatul oras New York, ea este ajutata sa isi pastreze echilibrul moral de Bertram, valetul iubit dar distant al familiei, si Tony, iubitul si portarul cladirii.

In rolurile principale sunt Debby Ryan, alias Jessie (“O viata minunata pe punte”); Kevin Chamberlin (“Familia Addams”, “Plaja Adolescentilor”) in rolul lui Bertram; Peyton List (“Diary of a Wimpy Kid: Dog Days”) in rolul Emmei; Karan Brar (“Diary of a Wimpy Kid”) in rolul lui Ravi; Cameron Boyce (“Grown Ups 2”) in rolul lui  Luke si Skai Jackson (“Royal Pains”) in rolul lui Zuri.

Jessie a fost creat de Pamela Eells O’Connell (Familiy Matters, Zack si Cody – Ce viata minunata!,Ce viata minunata pe punte), care este si producator executiv. Debby Ryan este co-producator. Serialul este o productie It's a Laugh Productions, Inc.

Sezonul 3 din Jessie are premiera la Disney Channel Romania pe 23 februarie de la 10:30.

Galerie Foto

  • Jessie, al treilea sezon la Disney Channel
  • Jessie, al treilea sezon la Disney Channel
  • Jessie, al treilea sezon la Disney Channel

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus