Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Începe „POPPLES” la JimJam!

0
Începe „POPPLES” la JimJam!
Ţi-ar plăcea să ai un nou prieten pufos? Descoperă mai mulți, în noul serial animat de pe JimJam, „Popples”! Din 19 martie, la orele 07:36, 09:33 și 22:33 (zilnic) și la ora 18:34 (de luni până vineri), preșcolarii sunt invitați să trăiască aventuri neprevăzute alături de o specie unică de creaturi simpatice, care le garantează distracția și amuzamentul în fiecare episod: „Popples” (producție 2015).

Noul desen animat de pe JimJam are 26 de episoade și urmărește aventurile unui grup de prieteni colorați: Bubbles, Sunny, Lulu, Izzy și Yikes. Producția are personaje simpatice, care muncesc în echipă, își ajută mereu vecinii și prietenii din orășelul Popple, iar când eforturile lor au rezultate neașteptate, trebuie să-şi petreacă restul zilei încercând să rezolve problema pe care au creat-o... Astfel, micuții telespectatori învață valoarea prieteniei, descoperă că poți oricând să ieși din încurcături în cele mai amuzante moduri și că uneori intențiile bune sunt cele mai importante.

În plus, grila JimJam mai conține, în fiecare weekend din luna martie, maratonuri animate (cu personajele preferate ale celor mici):

Maraton „Tripleții”, sâmbătă și duminică, de la ora 12:37, câte 3 episoade (sezonul 1, 78 episoade) – Este tare amuzant să ai frați sau surori, iar când vorbim despre doi băieți și o fată de aceeași vârstă, atunci să te ții distracție! Nu strică nici să ai o imaginație bogată, așa nu te vei plictisi niciodată! Intră în lumea noastră, în weekend-uri, în porții de câte 7 minute!

Maraton „Bravo Huckle”, sâmbătă și duminică, de la ora 12:58, câte 3 episoade (sezonul 1, 26 episoade) – Serialul pentru copii inspirat de poveștile clasice ale autorului și desenatorului Richard Scarry are drept personaje 6 animale, care rezolvă misterele peste care dau în fiecare zi, în orășelul imaginar Busytown.


Galerie Foto

  • Începe „POPPLES” la JimJam!
  • Începe „POPPLES” la JimJam!
  • Începe „POPPLES” la JimJam!
  • Începe „POPPLES” la JimJam!
  • Începe „POPPLES” la JimJam!
  • Începe „POPPLES” la JimJam!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus