Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Episoade noi din serialele preferate, în aprilie, la Disney Channel si Disney Junior

0
Episoade noi din serialele preferate, în aprilie, la Disney Channel si Disney Junior
În aprilie, Disney Channel si Disney Junior difuzează episoade noi din unele dintre cele mai îndrăgite seriale ale sale. Mai multe detalii, în cele ce urmează...

Disney Channel


NOI EPISOADE DIN BIA 

În universul influencer-ilor intrigile se țin lanț. Cobra continuă să parodieze clipurile și influențatorii Fundom și Laix, Chiara caută cu fervoare să îi descopere identitatea, Jhon e prins într-o dilemă amoroasă, iar Manuel și Bia primesc de la Victor o provocare ce la va schimba traiectoria. În tot acest timp, flashback-urile din trecut le dau târcoale lui Victor, Biei și misterioasei Ana. În fiecare zi de luni până vineri de la ora 18.00.  


 

TABĂRA CU PERIPEȚII, EPISOADE NOI 


În tabara Kikiwaka apare un musafir surpriză - Hazel! Ea spune că s-a schimbat, că nu mai este aceeași persoană, iar Lou decide să îi acorde o șansă și să acceptă să rămână câteva zile în tabără. Gașca băieților vrea să câștige cea mai înaltă distincție a taberei. De luni până vineri de la 15.30.


 

WEEKEND CU PRINȚESE


Din 25 aprilie, diminețile de weekend sunt rezervate prințeselor: Prințesa Stea contra Forțelor Răului dă trezirea la ora 8.00 pentru două episoade pline de suspans și misiuni pământene și extra-pământene. De la ora 9.00, Elena din Avalor ne poartă pe tărâmuri necunoscute cu vrăjitori și creaturi fantastice. Rapunzel continuă seria misiunilor princiare de weekend în O poveste încâlcită: Serialul încercând să dezlege alături de cameleonul Pascal, prietenul credincios Maximus, camerista Cassandra si, desigur, de Eugen, misterul parului ei.Disney Junior


CIOC, CIOC: TRANSPORTUL ORGANIZAT AL TUTUROR SPECIILOR 

În meseria lor, curierii speciali Clic și Zglobi mai au parte și de incidente, cum ar fi să rătăcească un „colet”, ceea ce se poate transforma într-o problemă de prestigiu personal mai ales pentru Zglobi care are renumele de cel mai bun jucător de „de-a v-ați ascunselea”. Livrările continuă de luni până vineri, de la ora 17.30. 

 


EROI ÎN PIJAMA

Eroii nopții Bufniță, Șopi și Pisoi au parte de o provocare nemaiîntâlnită – Armadylan le fură autovehiculul. Cum se mobilizează cei trei să își salveze mijlocul de transport, dar și de ce noi aventuri au ei parte aflăm din 6 aprilie, de la ora 19.00.

 

FANCY NANCY CLANCY, EPISOADE NOI

În lumea extraordinar de rafinată și planificată a lui Nancy apar din când în când mici furtuni, la propriu și la figurat. Mai nou, Nancy se împrietenește total accidental și neașteptat cu Freddy, dar  inventează și jocuri după ce o furtună îi zădărnicesc planurile de tabără în familie. Din 20 aprilie, de luni până vineri, de la ora 18.00.

 


MICII MUPPETS

Fozzie vrea să se alăture echipei de arte marțiale, însă pentru aceasta trebuie să își dea silința. Peggy însă, de la atâta exercițiu vocal ajunge să își piardă vocea. Întâmplări amuzante cu simpaticii bebeluși Muppets revin la Disney Junior din 6 aprilie, de luni până vineri, de la ora 18.00.

 

EPISOADE NOI DIN ELENA DIN AVALOR 

În regatul Avalor, Elena caută ajutor la monstrul vulcanic înzestrat cu puteri magice  Charoca. De ce aflăm din 6 aprilie, de luni până vineri, de la ora 16.30


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus