Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

"Descendenții 2" va fi difuzat în premieră pe 16 septembrie în România

0
"Descendenții 2" va fi difuzat în premieră pe 16 septembrie în România
În sfârșit, așteptarea se apropie de final pentru fanii răufăcătorilor din “Descendenții”! Filmul original marca Disney Channel, "Descendenții 2", este programat să fie difuzat în premieră pe 16 septembrie la ora 11:30 pe Disney Channel România.

Povestea incitantă despre fiii și fiicele adolescente ale celor mai cunoscuți răufăcători Disney, "Descendenții" (2015) a atins un număr total de peste 100 de milioane de telespectatori din întreaga lume. Videoclipurile sale difuzate pe canalele Disney  de YouTube au acumulat peste un miliard de vizualizări. Poveștile prezentate i-au pe încurajat tinerii cititori să cumpere peste 2,6 milioane de cărți.

Filmul "Descendenții 2" continuă povestea tinerilor răufăcători (numiți și "VKs") -- Mal, Evie, Carlos și Jay – care încearcă să-și găsească locul în idilicul tărâm Auradon. Când presiunea de a se conforma standardelor regale devine prea mare pentru Mal, ea se întoarce la originile ei malefice pe Insula Pierduților unde Uma, fiica Ursulei, și cel mai mare adversar al său i-a preluat locul ca regina auto-proclamată a orașului decăzut. Uma, care este încă plină de resentimente după ce nu a fost selectată de Ben să meargă la școala din Auradon cu ceilalți puști malefici, își adună gașca de pirați inclusiv pe fiul Căpitanului Hook, Harry, și pe fiul lui Gaston, Gil, și îi convinge să spargă bariera dintre Insula Pierduților și Auradon pentru a-i elibera pe toți răufăcătorii închiși pe Insulă o dată pentru totdeauna.Protagoniștii filmului sunt: Dove Cameron ("Liv și Maddie"), Cameron Boyce ("Jessie"), Sofia Carson (artistă a casei de discuri Hollywood Records, "Noile aventuri ale dădacelor"), Booboo Stewart ("X-Men Viitorul este trecut"), și Mitchell Hope care și-au reluat rolurile de Mal, Carlos, Jay, Evie și, respectiv Regele Ben.  În rolurile noilor răufăcători sunt China Anne McClain ("Bobocii isteți") care o interpretează pe Uma, fiica Ursulei; Thomas Doherty ("The Lodge") în rolul lui Harry, fiul Căpitanului Hook; Dylan Playfair ("Some Assembly Required") care îl interpretează pe Gil, fiul lui Gaston și Anna Cathcart ("Odd Squad") în rolul lui Dizzy, fiica surorii vitrege malefice a Cenușăresei, Drizella și nepoata mamei sale vitrege Lady Tremaine. De asemenea, reluându-și rolurile în această parte a doua mai sunt: Brenna D'Amico în rolul lui Jane, fiica Zânei celei Bune; Melanie Paxson în rolul Zânei celei Bune; Dianne Doan în rolul lui Lonnie, fiica lui Mulan; Jedidiah Goodacre în rolul lui Chad, fiul Cenușăresei; Zachary Gibson în rolul lui Doug, fiul lui Dopey; Keegan Connor Tracy în rolul lui Belle și Dan Payne în rolul Beast.


► Citește și 10 lucruri pe care nu le știai despre Dove Cameron, interpreta lui Mal din “Descendenții”

 

Kenny Ortega, regizor premiat cu un premiu Emmy ("Descendenții", "High School Musical") este regizorul, producătorul executiv și coregraful filmului "Descendenții 2". Producătorul executiv al filmului "Descendenții" Wendy Japhet ("An Education", "The Italian Job") are același rol în partea a doua.  Scenariștii Sara Parriott și Josann McGibbon ("The Starter Wife," "Runaway Bride"), cărora li s-a acordat un premiu 2016 Writers Guild Award pentru "Descendenții", au creat scenariul pentru "Descendenții 2" și servesc și ca producători executivi. Kara Saun ("Descendenții", "Project Runway") este designerul de costume. Mark Hofeling ("Descendenții", "Teen Beach Movie," "High School Musical") este designer de producție.  Tony Testa ("The Rocky Horror Picture Show", "This Is It") este coregraf împreună cu Ortega, în vreme ce Shawn Williamson ("Noile aventuri ale dădacelor") este producător. David Lawrence (filmele "High School Musical", "Teen Beach Movie" și "Teen Beach 2"), care a fost nominalizat la Emmy pentru contribuția sa în "Descendenții", se întoarce ca și compozitor. Natalie Hart și Jason La Padura, C.S.A. ("Descendenții" "High School Musical" și filmele "Teen Beach") sunt directori de casting împreună cu Kendra Patterson ("Teen Beach Movie").


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus