Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Ce vedem în noiembrie la Disney Channel și Disney Junior

0
Ce vedem în noiembrie la Disney Channel și Disney Junior
În luna noiembrie, Disney Channel lansează noi episoade din serialele animate Hotel Transilvania, Elena din Avalor, Desene cu Mickey, precum şi din serialele live action, Soy Luna, Viaţa ca un Joc Video (premiera sezonului 2) şi multe alte programe îndrăgite de copii. De asemenea, Disney Junior sărbătoreşte lansarea unui nou serial, Răţoiul Curajos.

DISNEY CHANNEL

HOTEL TRANSILVANIA: EPISOADE NOI

Bazat pe filmul de succes, serialul se axează pe anii adolescenţei fiicei lui Dracula, Mavis, şi a celor mai buni trei prieteni ai ei, Hank N Stein, Pedro şi Wendy Blob. Dracula este plecat cu afaceri oficiale de vampiri, așa că Mavis se bucură în sfârşit de oportunitatea de a-i arăta tatălui ei ce poate face.

Din 30 octombrie, de luni până vineri, la ora 20:00 şi în reluare în aceleaşi zile de la ora 23:00 şi în următoarea zi la ora 08:00.


VIAȚA CA UN JOC VIDEO: LANSAREA SEZONULUI 2

Urmăreşte aventurile jucătorului profesionist de jocuri video, Conor, care este obligat să meargă la liceu pentru prima dată, după o rană la degetul mare. Încercând să facă faţă noului său stil de viaţă, adolescentul se concentrează pe prietenii şi îşi vizualizează viaţa ca un joc video.

Lansarea serialului va avea loc de luni, 6 noiembrie de la ora 19:30.


SOY LUNA: EPISOADE NOI

Luna este o fată care trăieşte cu familia ei în Cancun, Mexic. Merge la şcoală, are propriul ei grup de prieteni şi îi place să patineze. Însă, viaţa i se schimbă atunci când părinţii ei primesc o ofertă de muncă şi trebuie să se mute în Buenos Aires, Argentina.

Soy Luna revine cu episoade noi de luni, 13 noiembrie, la ora 18:00.


ELENA DIN AVALOR: TĂRÂMUL JAQUINILOR

Când Elena călătoreşte pe tărâmul jaquinilor, eliberează fără să vrea un spirit mitic al pădurii care ar putea pune în pericol Avalor! 

Episodul special din sezonul 1 are premiera sâmbătă, 25 noiembrie, la ora 11:30 


ELENA DIN AVALOR: EPISOADE NOI DIN SEZONUL 1

Elena din Avalor revine cu noi episoade. Serialul, a cărui acţiune se petrece pe tărâmul magic Avalor, spune povestea primei prințese cu origini latine - Elena, o adolescentă curajoasă şi dornică de aventură, care după ce şi-a salvat regatul din mâinile unei vrăjitoare rele, devine prinţesă, fiind nevoită să înveţe cum să-şi guverneze ţara, până când va avea vârsta necesară pentru a fi regină. Întâmplările prin care trece Elena o vor face să-şi dea seama că noul ei statut necesită înţelepciune, capacitate de adaptare şi compasiune, caracteristici pe care le are orice lider adevărat.

Premierele încep luni, 27 noiembrie, la ora 17:30 

RĂZBOIUL STELELOR: AVENTURILE FAMILIEI FREEMAKER: LANSAREA SEZONULUI 2

Serialul îi are în prim plan pe membrii familiei Freemaker, care construiesc şi vând nave spaţiale din resturile rămase în urma bătăliilor galactice împrăştiate prin toată galaxia. 

Lansarea serialului are loc luni, 13 noiembrie, cu premiere în fiecare zi de la ora 16:30.


POVESTEA JUCĂRIILOR 3: PREMIERĂ

Jucăriile sunt livrate din greşeală la un centru de zi în loc să fie depozitate în pod, chiar înainte ca Andy să plece la colegiu şi depinde doar de Woody să convingă celelalte jucării că nu au fost abandonate şi să se întoarcă acasă.

Filmul are premiera sâmbătă, 11 noiembrie, la ora 11:30 


PREMIERELE DIMINEŢILOR DE WEEK-END CONTINUĂ 

Disney îţi oferă o selecţie de premiere cu care să te trezeşti în fiecare week-end 

Penn Zero: Noi episoade din Part Time Erou Part Time, sezonul 2 vor avea premiera în fiecare sâmbătă, la ora 10:00.

Copii Bionici Sezonul 4 - noi episoade în premieră în fiecare sâmbătă la ora 10:30 până pe 18 noiembrie.

Mereu la Mijloc Sezonul 2 - noi episoade în premieră în fiecare sâmbătă la ora 10:30, din 

25 noiembrie.

Bizzardvark S1 &2 noi episoade au premiera în fiecare sâmbătă la ora 11:00. Din 18 noiembrie debutează sezonul 2.


EROII IN PIJAMA: CONTINUĂ CU NOI EPISOADE DIN SEZONUL 1

Ziua, Connor, Greg şi Amaya sunt copii obişnuiţi. Noaptea însă, îşi activează brăţările care le oferă super puteri. Ei devin Eroii în Pijamale, Pisoi, Şopi şi Bufniţa, care trec prin aventuri, rezolvă mistere şi învaţă lecţii valoroase.

În fiecare sâmbătă şi duminică din 14 octombrie la ora 07:30.


DESENE CU MICKEY: LANSAREA SEZONULUI 4

Mickey se sărbătoreşte sâmbătă, 18 noiembrie! Disney Channel îl va ajuta să sărbătorească prin premiera câtorva desene noi.


DISNEY JUNIOR


LANSAREA UNUI NOU SERIAL: Rățoiul Curajos

P. King și cei doi prieteni ai săi, Dolo și Mara se alătură familiei Disney Junior. Fii pe fază și urmărește-i pe P. King și prietenii săi în aventurile lor amuzante din întreaga lume.   

De luni până vineri, începând cu 20 noiembrie la ora 19:30


NOI EPISOADE DIN VAMPIRINA

Vampirina este povestea amuzantă a unei fetițe vampir care se mută cu familia din Transilvania în Pennsylvania unde vor deschide un hotel de tip bed & breakfast pentru a găzdui vampiri și spiriduși.

Din 28 octombrie, în fiecare sâmbătă și duminică la 10:00 


EPISOADE NOI: MICKEY ȘI PILOȚII DE CURSE

Mickey și gașca vin în viteză pe Disney Junior cu o serie de noi episoade din Mickey și Piloții de Curse!

Serialul ni-i prezintă pe Mickey și gașca lui la volanul mașinilor lor unice, în curse amuzante și curajoase în jurul lumii, dar și făcând năzdrăvănii în orașul lor natal Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie și Daisy au propria afacere de succes ca Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor. Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay. 

În fiecare sâmbătă începând cu 18 noiembrie, la ora 10:30 


SEZON NOU: GARDA FELINĂ (S2)

Protectorii Regatului luminii se întorc! Fii alături de Simba și clanul lui într-un sezon nou nouț al Gărzii Feline și bucură-te de o serie de episoade incitante în care ei continuă să-i protejeze pe toți cei care au nevoie, chiar și în situații foarte periculoase! 

Începând cu 25 noiembrie, în fiecare sâmbătă la ora 11:00 


SEZON NOU: Sofia Întâi (S4)

Bucură-te de un nou sezon al seriei Sofia Întâi la Disney Junior. O poţi urmări împreună cu prietenii săi într-o nouă aventură dincolo de zidurile tărâmului Misteria, în fiecare sâmbătă, în noile episoade.

 În fiecare sâmbătă, din 30 septembrie la ora 09:30 


TUR DE FORȚĂ: Începe numărătoarea inversă până la celebrarea zilei de naștere a lui Mickey și Minnie 

A venit din nou momentul pentru a sărbători ziua de naștere a lui Mickey și Minnie! Fii alături de Disney Junior pentru a sărbători împreună Petrecerea aniversară dedicată lui Mickey și Minnie cu un tur de forță de momente speciale din Clubul lui Mickey Mouse, în fiecare zi pe parcursul săptămânii premergătoare începând cu 13 noiembrie, de luni până vineri la ora 18:00.

Celebrarea aniversării va fi pe 18 noiembrie și va consta în momente speciale cu Mickey întreaga zi din Clubul lui Mickey Mouse și Mickey și piloții de curse. 


Galerie Foto

  • Ce vedem în noiembrie la Disney Channel și Disney Junior
  • Ce vedem în noiembrie la Disney Channel și Disney Junior
  • Ce vedem în noiembrie la Disney Channel și Disney Junior

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus