Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Cartoon Network lansează un nou serial, “OK K.O! Să fim eroi!”

0
Cartoon Network lansează un nou serial, “OK K.O! Să fim eroi!”
Creat de Ian Jones-Quartey și produs de Studiourile Cartoon Network, animația urmărește faptele eroice ale lui K.O., un copil de un optimism incurabil, care încearcă să facă tot ce îi stă în putere ca să treacă peste toate provocările care îi apar în cale, în universul dinamic, plin de roboți, în care trăiește.

Pentru a ajuta la construirea acestei lumi foarte dezvoltate, Cartoon Network a deschis ușa comunităților de jocuri online, pentru a crea conținut personalizat atât pentru televiziune, cât și pentru mediul online. Așadar, anul trecut, în cadrul unui Game Jam, o întâlnire a specialiștilor în jocuri online, dezvoltatorii independenți și-au creat propriile jocuri având la bază mai multe personaje. Tot aici, studenții au fost invitați să creeze scurtmetraje de 15 secunde. Simultan, a fost lansat un joc mobil autonom, intitulat “OK K.O! Lakewood Plaza Turbo!”, bazat pe scurtmetrajul lui Jones-Quartey, cu același nume.

"Această lansare combinată, de joc și animație, marchează apogeul unui proces unic de dezvoltare multi-media", a declarat Rob Sorcher, chief content officer pentru Cartoon Network. "Rezultatul este o întreagă lume conectată, care oferă un sentiment de satisfacție pentru fani. Pentru mine, jocurile video și animația au multe în comun și distracția este scopul principal. OK K.O.! este o lume inspirată de jocuri video, exprimată prin animație, dar mai ales un loc de joacă aventuros, cu eroi care luptă împotriva roboților ", a adăugat Sorcher.

Serialul “OK K.O! Să fim eroi!” poate fi urmărit în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17.10, la Cartoon Network.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus