Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București

Boomerang lansează o nouă producție: „Curse trăsnite”

0
Boomerang lansează o nouă producție: „Curse trăsnite”
Boomerang lansează o nouă producție realizată de WB Animation, “Curse Trăsnite”. Serialul poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 17.25.

Chemând toţi concurenţii înapoi pe circuit, versiunea nouă a serialului clasic de la Hanna-Barbera, “Curse Trăsnite”, îi readuce în cursă pe toţi automobiliştii trăsniţi, alături de maşinile lor la fel de trăsnite. Penelope Pitstop în Pussycat Compact este o frumoasă sudistă, o concurentă formidabilă datorită şarmului şi inteligenţei sale. Cel mai bun prieten al ei este Peter Perfect în Turbo Terrific, un concurent cu o inimă mare și un ego mai mare, care este întotdeauna condus de atitudinea sa pozitivă.

Alături de ei, revin Dick Dastardly și complicele său, Muttley, împreună cu Tiny şi Bella.

Pe lângă chipurile familiare, serialul va aduce o întreagă suită de noi concurenţi, gata să ia pista cu asalt.

Patricia Hidalgo, Chief Content Officer, EMEA Kids & International Kids Strategy, Turner, a spus: "Introducerea acestui serial atât de cunoscute este foarte bine poziţionată în timp, făcând parte din strategia noastră de a consolida poziţia Boomerang ca al doilea canal pilot după Cartoon Network, un brand puternic pentru copii şi familie. Serialul oglindește foarte bine valorile Boomerang şi avem convingerea că va fi foarte îndrăgită."

“Curse trăsnite” se alătură portofoliului Boomerang de seriale amuzante, potrivite pentru întreaga familie, printre care se numără producţiile WB Animation: “Tom şi Jerry”, “Fii tare, Scooby-Doo!”, “Draculaş, vampirul iepuraş”, “Dorothy şi Vrăjitorul din Oz” și „Looney Tunes”, dar şi producţiile originale Boomerang, cum ar fi: “Grizzy și lemingii” şi “Mr Bean”.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Inapoi sus