Ghid practic de distracție pentru copii și părinți în București
  • Boxtroli
  • Boxtroli
  • Boxtroli
  • Boxtroli
  • Boxtroli
  • Boxtroli

BOXTROLI este o fabula comica amplasata intr-un oras cochet post-victorian ai carui locuitori sunt obsedati de avere, apartenenta la clasa superioara, dar si de cea mai putitoare dintre toate soiurile de branza. Pe sub pietrele lustruite ale pavajului din oras salasluiesc niste monstri care se tarasc afara din canalizare numai noaptea pentru a le fura orasenilor tot ce au ei mai scump: copiii si branza. Sau cel putin asa spune legenda in care cred cu totii. In realitate, Boxtrolii sunt niste creaturi ale

Boxtrolii au crescut un baietel orfan, OUT (voce originala: Isaac Hempstead-Wright, voce dublaj romana: Cristi Neacsu) inca de cand era un bebelus, ca pe unul de-al lor. Distractia lor preferata e sa scormoneasca prin lucrurile aruncate de oameni, in general masinarii stricate, si sa ia cu ei ce li se pare mai interesant, pentru a le repara sau modifica dupa cum doresc.

Pentru ca tot orasul e convins ca Boxtrolii sunt niste daunatori periculosi, mai-marii din inalta societate il tocmesc pe Archibald Snatcher(voce originala: Sir Ben Kingsley, voce dublaj romana: Petre Lupu), un ticalos cu doua fete, sa ii eradicheze. Convins ca asa isi va croi drum spre nobilimea din Podu-Branzei, acesta incepe un atac fara amploare impotriva nevinovatelor creaturi. In fata pericolului exterminarii, Boxtrolii au un singur aliat care poate crea o punte intre lumea lor subterana, si cea a oamenilor – Out, care, impreuna cu noua lui prietena, Winnie (voce originala: Isaac Hempstead-Wright, voce dublaj romana: Catalina Chirtan) vor putea aduce o schimbare in orasul obsedat de branza, dar si de razbunare.

Titlul original: The Boxtrolls

Regia: Graham Annable, Anthony Stacchi

Cu: Isaac Hempstead Wright, Elle Fanning, Ben Kingsley, Simon Pegg, Nick Frost

Gen film: Aventuri / Familie / Ajusteaza gen

Durata: 96 minute

Premiera in Romania: 31.10.2014

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Inapoi sus